18 oktober 2021

Welke voorwerpen kan je ophangen met een s-haak?

Bij Bevestigingsmateriaal zijn er verschillende s haken verkrijgbaar en dus s haken voor verschillende doeleinden. Door het eenvoudig design kunnen s haken overal opgehangen worden mits er een gat, lus of stang is waar het aan gehangen kan worden. Vaak zijn s haken heel klein en vallen ze niet op. Voor de liefhebbers wordt dit echter wel aangeboden en biedt de markt verschillende kleuren, materialen en afwerkingen. Uiteindelijk is de stalen s haak het sterkst en beter geschikt voor het wat zwaardere hangwerk. S haken zijn in het huishouden dan ook voor meerdere doeleinden bruikbaar.

S haken in de Tuin en op het Balkon

S haken zijn vaak in tuinen en op balkonnen te vinden doordat het sterk materiaal is. Bij Bevestigingsmateriaal worden de s haken van RVS geleverd waardoor ze beter bestemd zijn tegen corrosie en neerslag. Hoe minder de haak gaat roesten, hoe minder hij beschadigt en dus langer sterk blijft. Hierdoor hangen bijvoorbeeld potten veilig aan het plafond maar wellicht ook een hangmat. Door een schroefoog in de muur, aan balken of aan het plafon te hangen, kun je altijd je s haak kwijt zonder dat het te veel moeite kost. Uiteraard kan er altijd voor gekozen worden om alleen gebruik te maken van een schroefoog, echter brengt de s haak hier toch wat meer flexibiliteit in. De haak hoeft alleen maar ergens in gehaakt te worden en dan hangt het voorwerp. Er hoeft niet eerst een gat gemaakt te worden of een schroef eruit gedraaid te worden om het voorwerp weer weg te halen.

S haken in de Keuken en Badkamer

De s haken zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de badkamers en keukens. Door het gemakt wat het gebruik van S haken met zich meebrengt, kunnen ook handdoeken, theedoeken, keukengerijen en mandjes opgehangen worden. Zo krijgt alles een plek en kan er altijd een haak toegevoegd worden wanneer er een product bij komt. In keukens en badkamers wordt er meestal gebruikt gemaakt van een rek of stang waar de s haken aan gehaakt worden. Zo zijn de haken beweegbaar en staat alles zoals gewenst naast elkaar.