Specialist in luchtkanalen

De juiste lucht in een gebouw is van groot belang, daarmee bedoelen we niet alleen de temperatuur. Iedereen herkent wel in de winter dat er een te droge lucht in huis hangt door het stoken. Sommige mensen krijgen hier hoofdpijn van, door te zorgen dat de lucht niet te droog wordt kun je dit voorkomen. Hellemonstechniek is gespecialiseerd in het creƫren van een gezond binnenklimaat, een systeem wat voor iedere woning of bedrijfspand anders moet zijn. Nieuwbouw of een pand van 200 jaar oud, zij hebben voor ieder gebouw een oplossing.

Hellemonstechniek

Gebruik van de juiste middelen en materialen

Je kunt niet zomaar voor ieder gebouw of woning dezelfde materialen gebruiken. Kanalen zijn er in verschillende vormen, maten en ieder kanaal heeft zijn eigen unieke werking en eigenschappen. Hellemonstechniek weet precies wat er bij jouw situatie voor techniek hoort. Ook de andere elementen van een luchtsysteem kunnen zij professioneel inbouwen. Hierbij kun je denken aan kleppen, roosters en dakopstanden. Om duurzaam te werken wordt de lucht gebruikt van buiten, dit betekend dat er niets gedaan hoeft te worden om mechanisch lucht binnen te halen.

Hellemonstechniek

Besparen op je stookkosten

Het is vaak het gesprek van de dag, binnen een aantal jaar wil de politiek geen gebruik meer maken van gas om woningen te verwarmen. De eerste woningen met een warmtepomp zijn al een feit in Nederland. Hellemonstechniek biedt ook luchtpompen aan, zodat je geen gas meer nodig hebt om je huis te verwarmen of te koelen. Het systeem van de warmtepomp is een zeer complex systeem, de warme wordt uit de lucht onttrokken. Je kunt een warmtepomp in combinatie met een C.V. ketel zelfs gebruiken.