Professionele luchtfoto laten maken?

Met luchtfotografie drone, kunnen de meest adembenemende beelden worden gemaakt. Zowel voor bedrijven als particulieren zijn er een tal van redenen te bedenken om te kiezen voor luchtfotografie door Dronepoint Nederland. De drone kan zowel binnen als buiten worden ingezet en op elke gewenste locatie.

Denk bijvoorbeeld aan het laten maken van mooie foto’s tijdens een huwelijk of andere speciale gelegenheid. Of uw showroom, werkplaats of bedrijf moet goed in beeld worden gebracht. Maar ook makelaars zijn hier aan het juiste adres om de verkoop van woningen te kunnen promoten. Kortom, wat uw wens ook is, als u een professionele foto wilt die met een drone wordt gemaakt, dan bent u hier aan het juiste adres.

Met luchtfotografie drone heeft u altijd unieke beelden

Luchtfoto laten maken
De beelden die de fotograaf met de drone maakt, zijn uniek. Het is in bepaalde situaties niet mogelijk om een goede foto ergens van te maken. Deze methode is daarom een echte uitkomst omdat hiermee (bijna) alles mogelijk is.

Naast de mogelijkheid om te kiezen voor een luchtfoto laten maken, is het uiteraard ook mogelijk om ervoor te kiezen om een professionele drone film te laten maken. Het kan ook in combinatie met het maken van foto’s. Daarom zijn hier al speciale pakketten voor u samengesteld. De professionele fotograaf, Cor Verdouw, die voor u aan de slag gaat, zal vooraf al uw wensen en mogelijkheden bespreken. Hierna kunt u een verbluffend eindresultaat verwachten.

Wie kiest voor luchtfotografie met een drone door Cor Verdouw, die kiest voor kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs!

Neem contact op

Op de website zijn al een aantal geslaagde projecten te bewonderen, van drone fotografie en video. Door deze te bekijken kunt u alvast een goede impressie krijgen. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Dit kan telefonisch, via e-mail of via het contactformulier op deze website. Graag tot ziens aan de start van uw opdracht.

Volg ons

Contact

DronePoint Nederland
Mercatorweg 63
6827 DB   Arnhem

(026) 4424632 / 06 53 53 23 74
info@dronepointnederland.nl

Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW, tenzij anders vermeld.

©2019 DronePoint Nederland | Design door: JG Webmarketing

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram