6 december 2021

Locker met cijferslot

Een kluis met combinatieslot – veiligheid en stijl

Een professionele en veilige kluis met cijferslot is een noodzaak voor elke organisatie. In een kantooromgeving waar meerdere medewerkers tegelijkertijd toegang moeten hebben tot hetzelfde beveiligde gebied, is een veilige plek om een ​​combinatie op te slaan van cruciaal belang. Een combinatieslot van goede kwaliteit draagt ​​bij aan de professionaliteit van een locker. Het zal ook voor ondernemers rust brengen. U heeft de zekerheid dat alleen u uw kluis kunt openen. Locker met cijferslot kenmerken: Wandmontage met maximaal viercijferig combinatieslot. Een slot wordt op de muur geplaatst en kan indien nodig eenvoudig worden vervangen. Het combinatieslot is voorzien van drie bevestigingen en een stevige rubberen achterkant.

Rubberband met stalen veerdeurslot

Locker met cijferslot is voorzien van zware veerdeur met rubberen en stalen banden rond de omtrek. De combinatiegrendel is fraudebestendig en bestand tegen de tand des tijds. Dit slot wordt aangeboden met keyless entry-functie. Het is erg taai en gaat lang mee. Locker met cijferslot biedt veiligheid en gemak voor wie tegelijkertijd een kamer moet betreden. Locker met cijferslot is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Locker met combinatiesloten wordt geleverd met een combinatieknop en toetsenbord, waardoor het zeer gemakkelijk te gebruiken is. Sloten zijn fraudebestendig en bestand tegen de tand des tijds. Dit combinatieslot wordt ook geleverd met een elektronisch toetsenbord waarmee u een combinatie kunt invoeren.

Commerciële bedrijven

De meeste commerciële bedrijven gebruiken combinatiesloten omdat dit de toegang en uitgang veel gemakkelijker maakt. Deze sloten worden ook gebruikt in woongebouwen. Het is heel eenvoudig om de combinatiesloten te installeren. Locker met cijferslot is verkrijgbaar in verschillende modellen en maten. U kunt het model selecteren op basis van uw vereisten. Locker met cijferslot kan onbevoegde toegang tot uw huis, bedrijf of auto voorkomen. Beveiligingsexperts raden aan om een ​​slot aan te schaffen met ten minste zespunts nachtschoot, dubbele cilinderpennen, spanpennen, stootsleutels en elektronische sleutelpads om de kans op ongeoorloofde toegang te minimaliseren. Locker met cijferslot zorgt ook voor een goede huisbeveiliging.