Hydrauliek cilinder

Een hydrauliek cilinder wordt vaak gebruikt in de werktuigbouwkunde. Dit systeem wordt door middel van een vloeistof, in dit geval olie, beweging mee uitgevoerd. Hiermee is het mogelijk om machines mee te laten draaien.

Via KTS, ofwel Kiewiet Techniek & Service is het mogelijk om aan deze onderdelen te komen. Zij kunnen in diverse vormen deze materialen leveren. Het maakt niet uit voor welke industrie of mechanisatie deze moeten zijn. Zij leveren alles in de hoogst mogelijke kwaliteit. Zij zorgen ervoor dat speciale wensen van klanten worden uitgevoerd en dit geeft als resultaat een topproduct.

Cilinders

Een hydrauliek cilinder bestellen

Het is mogelijk om diverse soorten cilinders te bestellen. Zo zijn hier enkelwerkende modellen te bestellen, maar ook een op maat gemaakte cilinder is hier geen enkel probleem.

Wanneer je hier een bestelling hebt geplaatst, wordt er met de uiterste zorg deze ten uitvoer gebracht. In een eigen testruimte worden deze modellen getest. Hierbij wordt gekeken of er geen lekkage in zit. Het is zelfs mogelijk om per cilinder een keuringsrapport te krijgen.

trailer mover

Diverse projecten

Via KTS is het mogelijk om diverse projecten te bekijken. Op hun website kan je zien wat zij in het verleden al allemaal hebben uitgevoerd. Zo hebben zij voor een bedrijf een aluminium hekwerk gemaakt, maar ook een trailermover staat hiertussen. Al met al is dit een bedrijf met veel kennis en kwaliteiten in huis. Zij noemen het design en productie in eigen huis.