Een motorheftafel hoort thuis in elke garage

Werk jij in een garage waar regelmatig aan motoren gesleuteld wordt? Of wil je binnenkort een eigen bedrijf beginnen als motorgarage? Dan is een motorheftafel een onmisbare machine in jouw werkplaats. Maar ook wanneer je zelf een motor hebt en hier nog wel eens zelf aan sleutelt als hobby is een motorheftafel zeker een goede toevoeging. Waar vroeger een motorheftafel alleen voor bedrijven mogelijk was met een hoog budget valt dat tegenwoordig nog wel mee. Wat je budget ook is, er is voor iedereen wel een motorheftafel te vinden. In dit artikelen vertellen we je alles over de motorheftafel, wat de voordelen zijn en wat gemiddelde kosten zijn.

Wat is een motorheftafel?

Een motorheftafel is hét ideale hulpmiddel wanneer je regelmatig moet sleutelen aan motoren, scooters of bromfietsen. Ook wel een motorlift genoemd, het is een verstelbare tafel die ervoor zorgt dat de motor op de juiste hoogte voor jou neergezet kan worden. Plaats simpelweg de motor op de brug en breng hem met de besturing tot het niveau dat het meest comfortabel is voor jou. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar, met elk zo zijn eigen unieke kenmerken zoals het belastbare gewicht en besturingsmechanisme.

Wat zijn de voordelen van een motorheftafel?

Het grootste voordeel van een motorheftafel is dat je niet telkens voorover hoeft te bukken of door je knieën hoeft te gaan wanneer je wilt sleutelen aan een motor, bromfiets of scooter. Dit zorgt voor meer comfort en efficiënte, waardoor je sneller en meer kunt doen. Daarnaast kan je dus ook langer doorwerken zonder dat je op den duur last krijgt.

Hoeveel kost een motorheftafel?

De kosten van een motorheftafel kunnen flink verschillen. Het hangt voornamelijk van twee aspecten af: het belastbare gewicht en de besturing. Des te zwaarder de motor, des te duurder vaak de heftafel is. Daarnaast heeft de besturing, elektrisch of hydraulisch, ook invloed op de prijs. Een elektrische heftafel is over het algemeen duurder dan een hydraulische.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *