Dronepiloot voor professioneel beeldmateriaal

Het inschakelen van een drone piloot kan voor zowel zakelijke als particuliere opdrachten worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het laten vastleggen van uw bedrijfspand, showroom, werkplaats en ga zo maar door. Of u wilt uw woning verkopen en u wilt unieke foto’s of een video laten maken. Maar ook kan dit worden ingezet om een speciale gebeurtenis vast te leggen zoals een huwelijk of een andere bijzondere gelegenheid.

Cor Verdouw heeft jarenlange ervaring als professioneel fotograaf. Hij zal er daarom voor zorgen dat de beelden die hij maakt met de drone, uniek zullen zijn dankzij de kennis en ervaring binnen de fotografie

De dronepiloot inschakelen voor foto en/of video

Wanneer u een drone piloot wilt inschakelen, kan dit voor zowel drone fotografie als voor het laten maken van een video met de drone. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie hiervan. U kunt kiezen uit diverse pakketten die speciaal hiervoor zijn samengesteld.

Als u op de website kijkt naar de geslaagde projecten die Cor Verdouw heeft verzorgd. Dan kunt u alvast een goede impressie krijgen.
Dronepiloot

Neem contact op

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over de diensten die worden aangeboden? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. Dit kan telefonisch, via e-mail of vul het contactformulier op deze website.

Kortom, wat uw opdracht ook is, welk beeldmateriaal u door middel van een drone wilt laten maken. Kies altijd voor professionaliteit. Dit zal u terug zien in het verbluffende eindresultaat. Maakt u gebruik van diensten van Dronepoint Nederland, dan kunt u een hoogwaardige kwaliteit verwachten voor een aantrekkelijke prijs. Kortom, laat u verrassen door de unieke beelden die de dronepiloot voor u kan maken.

Volg ons

Contact

DronePoint Nederland
Mercatorweg 63
6827 DB   Arnhem

(026) 4424632 / 06 53 53 23 74
info@dronepointnederland.nl

Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW, tenzij anders vermeld.

©2019 DronePoint Nederland | Design door: JG Webmarketing

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram