Professionele drone video laten maken

drone video laten maken

Wilt u een drone film laten maken door een professional? Dan bent u bij Dronepoint Nederland aan het juiste adres. Cor Verdouw werkt jarenlang als professionele fotograaf. Met de kennis en ervaring die hij heeft opgedaan, zal hij tot een verbluffend eindresultaat komen.  

Het inschakelen van een drone piloot kan voor zowel zakelijke als particuliere opdrachten. Denk bijvoorbeeld aan het laten vastleggen van uw bedrijfspand, showroom, werkplaats, atelier en ga zo maar door. Of u wilt uw woning verkopen en u wilt van uw woning een drone video laten maken. Maar ook kan dit worden ingezet om een bijzondere gebeurtenis vast te leggen zoals een huwelijk of een andere bijzondere gelegenheid.

Uw eigen unieke drone film laten maken

Wanneer u ervoor kiest om een unieke drone video te laten maken. Dan zal er zorgvuldig worden gewerkt om ervoor te zorgen dat u boven verwachting tevreden zult zijn. Naast het laten maken van een video, is het ook mogelijk om te kiezen voor drone fotografie of een combinatie hiervan. U kunt daarom kiezen uit een van onze pakketten die hier speciaal voor zijn samengesteld. Cor Verdouw zal ervoor zorgen dat hij uw opdracht met succes zal voltooien. U kunt een hoogwaardige kwaliteit van de beelden verwachten en dit alles voor een aantrekkelijke prijs.

Neem contact op

Neem ook op deze website maar eens een kijkje naar de geslaagde projecten die Cor Verdouw al heeft verzorgd. Hierdoor kunt u tevens een goede impressie krijgen van wat u kunt verwachten. Er zijn mooie voorbeelden van de drone video’s, van zowel binnen als buiten, te bewonderen.

Wilt u een afspraak maken of heeft u slechts een vraag? Neem dan gerust contact op. Dit kan telefonisch, via e-mail of via het contactformulier op deze website. Wie weet staat Cor Verdouw binnenkort ook uw opdracht met succes te voltooien.

Volg ons

Contact

DronePoint Nederland
Mercatorweg 63
6827 DB   Arnhem

(026) 4424632 / 06 53 53 23 74
info@dronepointnederland.nl

Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW, tenzij anders vermeld.

©2019 DronePoint Nederland | Design door: JG Webmarketing

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram