Automated guided vehicles zijn de toekomst

Grote bedrijven en webshops als Amazon.com, Bol.com en Schiphol zijn continu op zoek naar de next big thing. Als we het hebben over de next big thing praten we natuurlijk over innovaties. Welk proces of onderdeel van de bedrijfsprocessen of werkwijze kan beter, sneller, goedkoper of efficiënter? Jaarlijks worden weer de nieuwste ontwikkelingen gepresenteerd op diverse beurzen en conventies. Het onderwerp waar de afgelopen tijd veel aandacht aan besteed wordt is de automatic guided vehicle. Dit zijn autonoom rijdende voertuigen die geprogrammeerd zijn om bepaalde werkzaamheden uit te voeren en routes af te leggen. Ook beschikken ze over sensoren, zodat ongelukken voorkomen worden.

Wat is een automatic guided vehicle?

Wanneer we het hebben over een automatic guided vehicle, hebben we het over voertuigen die geprogrammeerd zijn om routes af te leggen en taken uit te voeren. Hierbij gaat het over het algemeen nog over intern transport van goederen, van bijvoorbeeld A naar B. Dit kunnen bijvoorbeeld pallets zijn met goederen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden te bedenken. Een aanbieder van automatic guided vehicle is WEWO Techmotion. Zij zijn gespecialiseerd in het dergelijke voertuigen en ontwikkelen alles zelf. Van hardware tot software. Zo kan je dus, mocht je tegen problemen aanlopen of op zoek zijn naar professioneel maatwerk, bij één partij terecht. WEWO Techmotion is dé partner voor bedrijven die op zoek zijn naar de next big thing als we het hebben over optimalisaties.

Over WEWO Techmotion

WEWO Techmotion is een partij die gespecialiseerd is in het automatiseren van magazijnen, opslagplaatsen en fabrieken. Met jarenlange ervaring in dergelijke voertuigen en optimalisaties is WEWO Techmotion de partner voor iedere vooruitstrevende onderneming. Benieuwd naar de (maatwerk) mogelijkheden voor jouw bedrijf? Ga dan eens in gesprek met de specialisten van WEWO Techmotion en wie weet zijn jouw bedrijfsprocessen optimaal ingericht op korte termijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *