Altijd kwaliteit voor je werk

Of je nu last voor de hobby of je bent er iedere dag aan het lassen voor je werk, je wil in beide gevallen een las hebben die van kwaliteit is. Met een Migatronic apparaat om te lassen weet je zeker dat je het beste hebt wat er op de markt is, niet alleen voor het lassen maar ook voor het milieu. Misschien valt de groene kleur van het apparaat je al op, alle materialen die zijn gebruikt zijn weer her te gebruiken. Een goede las is niet alleen belangrijk, maar het milieu moeten we tegenwoordig ook aan denken.

Migatronic

Gebruik is ook duurzaam

Een Migatronic lasapparaat is ook duurzaam tijdens gebruik, je wilt natuurlijk met de minste warmte de beste las kunnen maken. Het verbruik van stroom en gas neemt af tijdens het lassen, op deze manier werk je toch mee aan een ander milieu. In veel landen is het lasapparaat te koop, lassen wordt eenvoudig met een apparaat van dit merk. Dit is te danken aan de nieuwste technieken en technologie├źn die zijn gebruikt, je bent er altijd zeker van dat je de eenvoudigste manier gebruikt om te werken.

Migatronic

De perfecte lasdraad

Lassen met een Migatronic lasapparaat vergt ook de beste materialen, bij Lastechniek Rijnmond kun je ook de beste materialen kopen. In de webshop zijn er lasdraden die je kunt gebruiken voor het maken van verbindingen met toevoegmaterialen. Verschillende soorten lasdraden zijn in het assortiment opgenomen, laselektroden, gevuld lasdraad zijn maar twee voorbeelden. Met de 30.000 kilo voorraad van lasmateriaal weet je zeker dat er genoeg op voorraad is.